google-site-verification: google0b2108e2b3f8477c.html
top of page

The Story

Wellegant

För oss handlar wellness om människors förutsättning att tillämpa hälsosamma vanor på en daglig basis för att uppnå bättre fysiska och mentala hälsoresultat. 

 

Wellegant har som mål att utveckla och erbjuda hållbara, inspirerande och enkla sätt att förbättra alla människors välbefinnande och hälsa. 

Vi bevakar och utvärderar löpande nya trender, koncept och produkter för att välja ut de bästa och därefter lansera dem på den Nordiska marknaden. 

Har du ett innovativt koncept inom wellness som du vill få hjälp med att etablera så rekommenderar vi dig att höra av dig till oss. 

Handstand

Den internationella wellnessmarknaden

Wellegant verkar främst på den nordiska marknaden avseende lansering och distribution av koncept och produkter. Wellegant verkar internationellt genom att ständigt bevaka trender och fånga in nya spännande koncept som vi bedömer har goda möjligheter att blir så in i norden framgångsrika.

Innovation och nya koncept

Vid sidan av att ta internationella koncept till norden så bedriver Wellegant även egen konceptutveckling. Vi hjälper även innovatörer i norden som vill paketera, finansiera och förädla sina ideér och koncept. 

Har du en innovation eller en ide som du tror kan bli en succé internationellt? Kontakta oss gärna!

Light Bulb
Kontakta oss

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!

bottom of page