google-site-verification: google0b2108e2b3f8477c.html
top of page

BALLance för instruktörer - ett vinnande koncept!


Med över 7 000 certifierade instruktörer i Centraleuropa så har turen nu kommit till Norden! Så hur går man tillväga för att erbjuda klasser med BALLance och hur gör man för att nå affärsframgångar? Det och en hel del till besvaras i denna blogpost.

Låt oss börja med den viktigaste frågan först, "Varför ska jag börja erbjuda BALLance"?

Innan du testat BALLance själv så kan det vara svårt att inse hur fantastiks konceptet är. Inte bara för att det är så enkelt för både dig som instruktör och för de som deltar på passet, utan för att det ger resultat direkt. De som deltar kommer garanterat känna skillnad med en betydligt mer avslappnad rygg, en förbättrad djupandning och om de innan hade spänningshuvudvärk så kommer den vara kraftigt lindrad efter första passet.


Med det sagt så rekommenderar vi dig som instruktör eller inköpare för en träningsanläggning att antingen delta på ett av våra prova-på tillfällen eller kontakta oss så att vi kan komma till er så att ni får uppleva BALLance irl.


När du väl upplevt BALLance så är anledningarna till varför du ska erbjuda BALLance följande:

  1. Du kommer få många nya kunder och du kommer behålla dem länge. BALLance vill de allra flesta fortsätta med efter att de provat det första gången.

  2. Du kommer få se fler glada ansikten än på länge efter ditt första pass. BALLance gör underverk för dina deltagare på passet. Värk och spänningar försvinner och ofta kan man se en enorm lättnad och sann glädje i deltagarnas ansikten.

  3. BALLance är ett brett koncept och du som instruktör kan vidareutbilda dig för att erbjuda allt från BALLance pilates till BALLance for kids.

  4. BALLance är förmodligen det bästa konceptet för din resultaträkning. Inte nog med att du får nya kunder som stannar länge. Via Wellegant kommer du även få ett avtal för att kunna sälja BALLance produkter till dina kunder.

Nästa fråga du eventuellt ställer dig är "Hur kommer jag igång med BALLance"?

Det är viktigt att varje instruktör är certifierad. Övningarna är aldrig farliga för en deltagare om de görs fel, men vi vill att varje person som tar del av BALLance ska få en wow-upplevelse och då är det viktigt att övningar instrueras på rätt sätt. Kontakt oss för din certifiering. Din certifiering kan antingen ske på plats hos er om ni är många, på något av våra planerade tillfällen eller virtuellt.


Wellegant har agentur för Norden så det spelar ingen roll om du finns i Sverige, Danmark, Norge eller Finland. Vi fixar certifiering för samtliga dessa länder.Nu kanske du undrar över "Vad behöver man för bakgrund och förkunskap för att bli instruktör inom BALLance"?

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att vara instruktör men det är absolut inget krav. Om du tycker om att utbilda, tala inför andra människor och coacha dem så kommer du lyckas väl som instruktör inom BALLance! Faktum är att BALLance är såpass framgångsrikt och lönsamt så att vissa instruktörer har det som heltidsarbete!Sist men inte minst så kanske du ställer dig frågan "Vilka kunder passar bäst att erbjuda BALLance till"?

Avseende personer som kan delta på ett BALLance pass så finns det egentligen inga begränsningar. Oavsett ålder eller om man har spänningar i rygg eller ej så ger BALLance resultat.


BALLance går utmärkt att ha med som pass för ett gym eller annan träningsanrättning. Förutom det så är det ofta företag och organisationer som uppskattar BALLance då det är bevisat att BALLance minskar problem med rygg, nacke och axlar hos anställda. Du kanske kan föreställa dig om ett företag skulle välja en relativt dyr massage för anställda eller ett BALLance pass där flera anställda behandlas samtidigt. Det blir både billigare för företaget, mindre störning i verksamheten då alla får behandling samtidigt under ca 30 - 45 minuter samt att du som levererar tjänsten tjänar betydligt bättre per timma än massören :)


Välkommen att höra av dig till oss så att just du kan bli en av nordens första BALLance-instruktörer!

bottom of page